Σύνδεση Χρηστών Inforex WebFX

Παρακαλώ εισάγετε τα στοιχεία σας

Αν υπάρχουν δυσκολίες κατά την είσοδο σας στην εφαρμογή παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τεχνικό μας τμήμα στο τηλέφωνο 210 3255511

Είσοδος Χρήστη

Infront Professional terminal


Η πλατφόρμα Infront Professional διαθέτει ισχυρά εργαλεία αναζήτησης, σαφή μενού και μια διαισθητική ροή εργασιών απλοποιώντας την πρόσβασή σας σε έναν κόσμο δεδομένων αγοράς, ειδήσεων, αναλυτικών στοιχείων και εργαλείων.

Πρόσβαση σε δεδομένα παγκόσμιας αγοράς:
Με δεδομένα από πάνω από 80 χρηματιστήρια, ΔΑΚ (ETF’S), συνεργαζόμενους χρηματομεσίτες και άλλα, η Infront σας παρέχει μια πλήρη εικόνα των αγορών που είναι σημαντικές για εσάς. Συνδυάστε μετοχές, παράγωγα, ομόλογα, εμπορεύματα, κεφάλαια, συναλλαγματικές ισοτιμίες στη δική σας προσαρμοσμένη οθόνη για μια απαράμιλλη εικόνα της αγοράς.

Οικονομικά νέα και έρευνα:
Αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε οικονομικά νέα σε πραγματικό χρόνο από κορυφαίες πηγές, ρυθμιστικές αρχές, εταιρικές ανακοινώσεις και κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Τα ισχυρά εργαλεία αναζήτησης, φιλτραρίσματος και προειδοποίησης, σε συνδυασμό με ένα ιστορικό αρχείο, σας παρέχουν την πληροφορία που χρειάζεστε.

Ανώτερα εργαλεία ανάλυσης:
Εις βάθος ανάλυση για μετοχές, κεφάλαια, ομόλογα, παράγωγα και αγορές συναλλάγματος. Παρακολουθήστε, συγκρίνετε και αναλύστε τις παγκόσμιες εισηγμένες εταιρείες με βάση οικονομικά στοιχεία, ιστορικό και ποσοστά, σε συνδυασμό με ισχυρά εργαλεία για το Excel και desktop API’s για R και Python.

Καθαρή επισκόπηση. Βαθιά ανάλυση:
Οι σελίδες επισκόπησης για εταιρείες, δείκτες, κεφάλαια, χώρες  και άλλα σας δίνουν μια σαφή, συμπαγή πρώτη εικόνα. Και μπορείτε, απλά με ένα κλικ, να περάσετε αμέσως στις λεπτομέρειες.