Σύνδεση Χρηστών Inforex WebFX

Παρακαλώ εισάγετε τα στοιχεία σας

Αν υπάρχουν δυσκολίες κατά την είσοδο σας στην εφαρμογή παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τεχνικό μας τμήμα στο τηλέφωνο 210 3255511

Είσοδος Χρήστη

Η SIX κερδίζει το βραβείο του Καλύτερου Παρόχου Δεδομένων «Best Data Provider» για δεύτερη συνεχή χρονιά


Η SIX κερδίζει το βραβείο του Καλύτερου Παρόχου Δεδομένων «Best Data Provider» για δεύτερη συνεχή χρονιά 


Η SIX Financial Information, μια εταιρία – ηγέτης στο χώρο της παροχής χρημ/κων δεδομένων, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατέκτησε το βραβείο του Καλύτερου Παρόχου Δεδομένων «Best Data Provider» στην ετήσια διοργάνωση «Systems in the City Awards».
Τα τελευταία 15 χρόνια, η ετήσια διοργάνωση «Systems in the City Awards» αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματική υπεροχή σε ζητήματα αγοράς «market», «reference data» καθώς επίσης και λύσεων διαχείρισης δεδομένων «data management solutions». Η SIX Financial Information κατέκτησε το 2014 τον τίτλο του Καλύτερου Παρόχου Δεδομένων «Best Data Provider», όπως ακριβώς είχε βραβευτεί και το 2013.Το βραβείο παρέλαβε ο Martin Cole, Διευθύνων Σύμβουλος της SIX Financial Information Αγγλίας, σε διοργάνωση η οποία έλαβε χώρα στο Λονδίνο, την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014.
Οι νικητές των εν λόγω βραβείων υποβάλλονται σε μια ενδελεχή αξιολόγηση και τελικώς επιλέγονται από τους ίδιους τους χρηματιστηριακούς οίκους. Σε συνέχεια ανοιχτής ψηφοφορίας, οι επικρατέστεροι υποψήφιοι τελικώς αξιολογούνται από μια ανεξάρτητη επιτροπή, η οποία ελέγχει σχολαστικά όλα τα δεδομένα, τις αναφορές και τα υπό αξιολόγηση στοιχεία και τελικώς επιλέγει τον νικητή. 
«Η πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας χρηματιστηριακών δεδομένων αποτελεί εξέχουσας σημασίας συνθήκη για την χρηματιστηριακή βιομηχανία και με την πάροδο των ετών έχουμε βελτιστοποιήσει τους τρόπους παροχής και έχουμε διευρύνει την πρόσβαση των πελατών μας σε reference data. Το παραπάνω μας καθιστά ιδιαιτέρως υπερήφανους δεδομένου ότι γίνεται αντιληπτό και τελικώς επιβραβεύεται από τον επιχειρηματικό κόσμο» σημείωσε ο Martin Cole.   
Η SIX Financial Information τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει σειρά βραβείων και διακρίσεων όπως το βραβείο της Μεγαλύτερης Καινοτομίας σε υπηρεσίες Χρημ/κων Δεδομένων –«Best Data Innovation» για το FundsFast, καθώς επίσης και του Καλύτερου Παρόχου Feed Δεδομένων –«Best Data Feed Provider».


SIX Telekurs 
Η SIX Financial Information ηγέτιδα στο χώρο της χρηματιστηριακής  πληροφόρησης παγκοσμίως, εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων χρηματιστηριακής πληροφόρησης σε χρηματοπιστωτικούς οίκους, εταιρίες, ΜΜΕ κλπ.  Η βάση δεδομένων της SIX Telekurs αποτέλεσμα συλλογής δεδομένων από άνω των 1500 πηγών σε παγκόσμιο επίπεδο και µε τη δοµηµένη και κωδικοποιημένη πληροφόρηση για άνω των 12 εκατομμυρίων  χρηματιστηριακών ειδών, είναι μοναδική στο είδος της από την άποψη του βάθους και της ευρύτητας της πληροφόρησης που παρέχει. Με γραφεία σε 23 χώρες, η SIX Telekurs επωφελείται των πλεονεκτημάτων που απορρέουν από τη βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς σε συνδυασμό µε το διευρυμένο διεθνές της δίκτυο, προσφέρει περιεκτική πληροφόρηση και υπηρεσίες δεδομένων σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους χώρους του advisory, διαχείρισης portfolio, financial analysis καθώς επίσης και σε επαγγελματίες του χώρου των securities administration.  
Η παροχή χρηματιστηριακής πληροφόρησης είναι ένας από τους τέσσερις τομείς δραστηριοποίησης της SIX, η οποία προσφέρει σε παγκόσμιο επίπεδο υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους τομείς των χρηματιστηριακών συναλλαγών, εκκαθάρισης και διακανονισµού, payment transactions, καθώς επίσης και στην χρηματιστηριακή ενημέρωση.  
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: 
http://www.six-financial-information.com